• 1398/09/20 - 06:12

افتتاح شتاب دهنده دانشگاه علوم پزشکی مجازی: ایبال

با حضور دکتر لاریجانی معاون آموزشی و دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت شتاب دهنده دانشگاه علوم پزشکی مجازی با نام ایبال در تاریخ یکشنبه 17 آذر 98 بازدید و افتتاح شد.

1 (2)

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- با گسترش تدریجی فضای کارآفرینی و فعالیت­های نوآورانه در دانشگاه­های کشور، مفاهیم و ساختارهای نوینی در حال شکل­ گیری و ایفای نقش هستند. اگرچه کلیات این فعالیت­ ها از سالیان پیش، به صورت پراکنده شروع شده بود اما در سال­های اخیر که شاهد فعالیت­ های ساختار یافته در این زمینه هستیم، در راستای مباحث کارآفرینی ارائه یک ایده جدید و بزرگ، تنها آغاز راه پر پیچ و خم راه اندازی یک کسب و کار یا استارتاپ است.  به همین دلیل بسیاری از استارتاپ­ ها کار خود را از مراکز شتابدهی آغاز می­کنند تا در مورد این مسائل آشنایی یابند.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس رسالت خود و به منظور توسعه کارآفرینی و کسب و کار در زمینه ­های آموزش مجازی، سلامت الکترونیکی و تله مدیسین و بر اساس مجوز هیات امنای خود اقدام به تاسیس شتابدهنده کرد. اهداف این شتاب دهنده که به نام ایبال تاسیس شده است عبارتند از:

• کمک به کوتاه کردن روندهای راه اندازی و توسعه استارتاپ‌ها
  • کمک به بالا بردن کیفیت محصولات و خدمات، و ثبات مالی استارتاپ‌ها
  • آموزش و پرورش استارتاپ های پذیرش شده به صورت موازی و گروهی
  • مشارکت در فرآیند فشرده­ی توسعه کسب و کار نوپا
  • ارائه فضای کار اشتراکی و برنامه آموزشی کسب و کار محور
  • ارائه مربی گری و یا منتورینگ و راهنمایی و مشاوره از کارآفرینان با تجربه به استارتاپ‌ها

این شتاب دهنده در تاریخ یکشنبه 17 آذر 98 با حضور دکتر لاریجانی معاون محترم آموزشی و دکتر رئیسی معاون محترم بهداشت وزارت بازدید و افتتاح شد.

3 (2) 1 (2)