• 1397/01/18 - 11:11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افتتاح واحد جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دیدار نوروزی دکتر لاریجانی با کارکنان دانشگاه

معاون آموزشی وزارت بهداشت، واحد جدید و مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی مجازی را افتتاح کرده و با پرسنل دانشگاه دیدار نوروزی داشتند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت واحد جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی را در تاریخ 15 فروردین ماه 1397 افتتاح کرده و در ادامه از بخش های مختلف این دانشگاه بازدید و با پرسنل این دانشگاه دیدار نوروزی کردند. واحد جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی شامل اتاق های استودیوهای کلاس مجازی، اتاق کارشناسان، دبیرخانه هیات امنا، شورای تخصصی آموزش مجازی و محل کارشناسان و اعضا هیات علمی می باشد که توسط معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر باقر لاریجانی افتتاح شد.

همچنین از سالن آزمونهای الکترونیکی و قسمتهای باز طراحی شده دانشگاه بازدید بعمل آوردند. در ادامه دکتر لاریجانی همراه با معاونین دانشگاه علوم پزشکی مجازی در خصوص برنامه های سال جدید و روند اجرایی آن به بحث و گفت و گو پرداختند. در پایان با پرسنل واحدها و معاونتهای این دانشگاه دیدار نوروزی داشتند.

خبر: فرناز اسدیعکس: مرتضی پولادی

NEWS_NEWUNIT2 NEWS_NEWUNIT3 NEWS_NEWUNIT4 NEWS_NEWUNIT5