• 1399/02/11 - 11:53

اقدامات آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

دانشگاه علوم پزشکی کرمان طی 2 ماه موفق به برگزاری بیش از پنج هزار جلسه کلاس آنلاین و ارائه 359 درس در سامانه نوید شده است.

به نقل از معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تاریخ 31 فروردین ماه، این دانشگاه هم راستا با سیاست های وزارت متبوع و همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی اقدامات لازم را برای انطباق حوزه آموزش با شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا انجام داده و در حال برنامه ریزی برای تداوم بهینه فرایندهای حوزه آموزش علوم پزشکی است.

یکی از مهم ترین دغدغه های حوزه آموزش، استمرار برگزاری کلاس های دانشجویان بوده که با توجه به برخورداری از زیرساخت های لازم برای آموزش مجازی، این دانشگاه اقدام به برگزاری کلاس های مجازی به شکل آنلاین و نیز از طریق سامانه نوید برای کلیه گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی نموده است.

برگزاری بیش از 1900 ساعت جلسه کلاس آنلاین (30 الی 120 دقیقه ­ای) در سامانه اسکای روم،  بالغ بر 3000 ساعت و قریب به 139 جلسه کلاس در Adobe Connect و نیز بالغ بر 150 هزار اتصال و شرکت در کلاس های آنلاین و حضور بیش از 45 هزار نفر/ساعت کاربر در کلاس های آنلاین، مرور اجمالی دستاوردهای این دانشگاه در حوزه آموزش مجازی در بازه زمانی 3 اسفند 98 تا 25 فروردین 99 می باشد.

در مورد سیاستگذاری و مدیریت برگزاری کلاس های مجازی تاکنون 2 جلسه با حضور معاونین آموزشی و مسئولین واحد فناوری اطلاعات دانشکده ها تشکیل شده است.

همچنین از طریق سامانه نوید اقدام به ارائه 359 درس، 1034 منبع و محتوا، 102 تکلیف، 1006 فیدبک ارسالی برای تکالیف، 19 آزمون و 21 گفتگو (استاد و دانشجو) شده است.

در این دوران میزان رشد درخواست تدریس مجازی نسبت به ترم گذشته بیش از 5 درصد بوده است.