• 1399/02/14 - 19:00

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ارائه دروس به صورت مجازی

در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طول یک ماه حدود 8000 محتوای الکترونیکی با رعایت حداقل های کیفیت، توسط استادان تهیه و در سامانه نوید بارگذاری شده است.

بنا بر گزارش ارسالی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ 1 اردیبهشت ماه، خلاصه ­ای از عملکرد آموزشی آن دانشگاه در رابطه با روند مجازی سازی کلاس های آموزشی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 به شرح زیر است:

1. تشکیل چندین نوبت جلسات هماهنگی با حضور رؤسا و معاونین دانشکده ها
  2. تشکیل کارگروه مربوطه و تعیین شرح وظایف با اعضای ثابت شامل نمایندگان دانشکده ها، نمایندگان معاونت آموزشی و مرکز مطالعات و مسئولین آموزشی سما و دوره های مجازی دانشگاه
  3. تشکیل گروه واتس اپی مجازی سازی با حضور اساتید دانشگاه در هر دانشکده
  4. تشکیل گروه واتس اپی شورای آموزش مجازی دانشگاه
  5. اطلاع رسانی اولیه برای اساتید با تهیه و ارسال کلیپ و فیلم آموزشی مربوط به نحوه تهیه محتوای الکترونیکی و کار با پرتال LMS
  6. اطلاع رسانی به اساتید و دانشجویان از طریق پیامک، ایمیل، سایت دانشگاه، دانشکده ها و معاونت آموزشی و سایت سما
  7. تهیه پرتال فرم ساز برای دریافت سؤالات و پاسخگویی و راهنمایی به صورت کاملاً مجازی برای اساتید و دانشجویان
  8. اتخاذ و اعلام سیاست واحد در مورد حداقل کیفیت و کمیت دوره های آموزش مجازی با تدوین چک لیست
  9. بارگذاری محتواها در سامانه نوید توسط اساتید به همراه تعریف تکلیف و آزمون برای دانشجویان
  10. آگاه سازی و اطلاع رسانی به دانشجویان برای نحوه بازگشایی فایل ها و مطالعه محتوای الکترونیکی بارگذاری شده
  11.  تأکید بر تعاملی نمودن آموزش و برگزاری جلسات آموزشی کلاس مجازی به ازای هر گروه-درس دانشجویی یک کلاس مجازی
  12. لازم به ذکر است تعریف و تدوین دروس مجازی در فاز اول برای واحدهای نظری و در فاز دوم برای دروس نظری-عملی به انجام رسیده است. برای دروس نظری دستیاران دندانپزشکی با هماهنگی دانشکده کلاس های مجازی آنلاین تعریف و در حال اجرا است.

در طول یک ماه حدود 8000 محتوای الکترونیکی با رعایت حداقل های کیفیت (بر اساس چک لیست) توسط اساتید تهیه و در سامانه نوید بارگذاری شده است. بیش از 1700 تکلیف توسط اساتید تعریف و در سامانه وارد شده است. همچنین 85 کلاس مجازی اجرا شده است.

برای آموزش پرسنل و پزشکان 250 کلاس آموزش مجازی در حیطه های مختلف مقابله با کورونا (روانشناسی، آموزش پروتکل ها و دستوالعمل ها، حفاظت فردی و...) در طراحی و اجرا شده است.

همچنین نظام پایش کیفیت در سه سطح گروه آموزشی، دانشکده و مرکز آموزش مجازی دانشگاه تدوین و مورد اجرا قرار گرفته است.