• 1396/10/26 - 13:15

امضا تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی مجازی با سازمان اورژانس کشور

یکشنبه 24 دی ماه، تفاهم نامه ای توسط آقای دکتر استاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی و آقای دکتر کولیوند ریاست سازمان اورژانس به امضا رسید.

NEWS_TAFAHOM

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی با اشاره به حرکت ایجاد شده و افزایش فعالیتهای کشوری در حوزه آموزش مجازی بیان داشت: این دانشگاه در حوزه آموزش مجازی و ظرفیت های نو به عنوان یک استراتژی موفق و فراگیر در دسترس و عادلانه برای مخاطبان خود ایجاد می کند. در این جلسه دکتر کولیوند با اشاره به توسعه آموزش های نظری و شبیه سازی شده از طریق آموزش الکترونیک گفت: با توجه به استانداردهای روز دنیا خواستار فراهم کردن بستری مناسب برای آموزش  عمومی و تخصصی کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی  هستیم. ریاست سازمان اورژآنس کشور افزود: با توجه به  ‌اهمیت رشد و گسترش آموزش های مجازی، ما استفاده از این فرصت در اورژانس پیش بیمارستانی و سهولت دسترسی به آنها در تمامی پایگاههای اورژانس 115 ، تفاهم نامه مشترک برای همکاری  با دانشگاه علوم پزشکی مجازی را تایید و امضا خواهیم نمود.دانشگاه علوم پزشکی مجازی و سازمان اورژانس کشور، با رویکرد ارتقا دانش نظری و نیاز به برگزاری دوره های کوتاه مدت و پودمانی، برنامه های آموزشی بازآموزی برای پرسنل همچنین ارائه آموزش های عمومی در جهت ارتقا دانش و اطلاعات مردم و پیشگیری از حوادث و بلایا نسبت به آموزش ها اقدام می نمایند. حرکت در راستای علم روز، جهت اجرایی کردن برنامه های سازمان اورژانس کشور با بحث و تبادل نظر با این سازمان در خصوص گسترش آموزش مجازی و دسترسی آسان برای تمامی پایگاه های اورژانس 115 و در نتیجه توسعه و افزایش آموزش های نظری از طریق آموزش الکترونیک برای کارکنان فوریت های پزشکی کشور، تفاهم نامه ای را در ساختمان سازمان اورژانس به امضا رساندند.با توجه به این ظرفیت ها و نیاز های موجود، دانشگاه علوم پزشکی مجازی برنامه های مورد نظر سازمان اورژانس کشور را در قالب تولید محتوا، طراحی آموزشی و ارائه آموزش های مجازی اجرا خواهد کرد.همانطور که گفته شد بخشی برای آموزش عمومی ایجاد خواهد شد تا هموطنان در صورت علاقمندی در زمینه امداد رسانی و اورژانس از این آموزش ها برخوردار شوند.

خبر: فرناز اسدی

NEWS_TAFAHOM2 NEWS_TAFAHOM3 6249