• 1396/01/21 - 05:13

انتصاب جناب آقای دکتر سبزواری به عنوان سرپرست معاونت امور بین الملل دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر سید ناصر استاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی ،دکتر سبزواری به عنوان سرپرست معاونت امور بین الملل دانشگاه منصوب گردید.

DR SABZEVARI2

دکتر استاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی طی حکمی دکتر سبزواری را به عنوان سرپرست معاونت امور بین الملل دانشگاه منصوب نمودند.در این حکم آمده است: جناب آقای دکتر سبزواری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنایت به سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مجازی منصوب می شوید.امید است با استفاده از توان تخصصی خود و تعامل با سایر مشاوران، معاونین و مدیران دانشگاه، ضمن پیگیری و انجام وظایف محوله در پیشبرد و تحقق برنامه های دانشگاه نقشی موثر و حضوری تاثیر گذار ایفا نمایید. توفیق جنابعالی را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند منان خواهانم.

2049