• 1396/10/23 - 13:36

اولین جلسه برنامه ملی پزشک پژوهشگر در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

اولین جلسه هماهنگی ملی برنامه پزشک پژوهشگر در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-اولین جلسه هماهنگی ملی برنامه پزشک پژوهشگر (Clinical Scientist) در دانشگاه علوم پزشکی مجازی با مشارکت فعال 61 تن از نمایندگان مراکز تحقیقاتی و به صورت مجازی (وبینار) با رابطین این برنامه در مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده ها و پژوهشگاه های دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد. دبیر شورای راهبردی برنامه پزشک پژوهشگر با بیان اینکه این طرح، برنامه ای مشترک بین معاونت تحقیقات و فن آوری و معاونت آموزشی وزارت بهداشت است افزود: هدف از تربیت پزشکان پژوهشگر استفاده از ظرفیت های برجسته پژوهشی و آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای حرکت به سمت مرجعیت علمی است. دکتر آبتین حیدر زاده اذعان داشت: شیوه پذیرش دستیار در این برنامه شامل روش های پایش عملکرد دانشجویان و دستیاران، ابزار های حمایتی از دستیاران و اساتید شاغل در این برنامه، پرسش و پاسخ در خصوص الزامات این برنامه توسط دبیر شورای راهبردی برنامه پزشک پژوهشگر می شود.از برنامه های مشترک عملیاتی می توان به:•    شناسایی ظرفیت های موجود تربیت دستیار پزشک پژوهشگر در دانشگاه ها و ایجاد ظرفیت- های جدید با ایجاد هماهنگی بین مراکز تحقیقاتی و بخش های بالینی•    شناسایی دانشجویان و دستیاران مستعد ورود به این برنامه•    نظارت بر اجرای به هنگام و دقیق برنامه در سال آینده نام برد.این تیم در نظر دارد با استفاده از بستر آموزش مجازی دوره های آموزشی عمومی و تخصصی تئوری دوره PHD این برنامه با استفاده از اساتید برجسته داخلی و خارجی در بالاترین سطح کیفی ارائه گردد.

خبر: فرناز اسدی عکس: مرتضی پولادی

NEWS_RESEARCHMED NEWS_RESEARCHMED2 NEWS_RESEARCHMED3