• 1398/11/30 - 10:24

اولین جلسه کمیته راهبردی امنیت در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شد.

اولین جلسه کمیته راهبردی امنیت اطلاعات با حضور معاون محترم زیرساخت دانشگاه ، مدیر محترم حراست ، مسئول محترم آمار و اطلاعات دانشگاه ، کارشناس فناوری اطلاعات حراست و کارشناسان حوزه زیرساخت دانشگاه برگزار گردید.

unnamed

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-با توجه به اعلام حراست کل کشور در خصوص لزوم ایجاد کمیته راهبردی امنیت اطلاعات در حوزه فناوری(IT) در دانشگاههای علوم پزشکی و سایر و با توجه به موضوع حفظ و نگهداری از داده ها و دارایی های ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی مجازی اولین جلسه کمیته راهبردی امنیت اطلاعات با حضور معاون زیرساخت دانشگاه ، مدیر حراست ، مسئول آمار و اطلاعات دانشگاه ، کارشناس فناوری اطلاعات حراست و کارشناسان حوزه زیرساخت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مسئول آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مجازی از اهمیت امنیت اطلاعات در دانشگاه گفت و حفاظت از دارایی ها را ارزشمند و خواستار تلاش هرچه بیشتر در این زمینه شد.

مدیر حراست دانشگاه در ادامه نیز با اشاره به اهمیت تشکیل کمیته راهبردی امنیت و حساسیت دادها و اطلاعات دانشگاه بر تقویت امنیت اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مجازی و راههای مقابله با خطرات احتمالی  تاکید جدی داشت.