• 1399/08/19 - 14:43

بازآموزی ویژه داروسازان دانشگاه علوم پزشکی مجازی

Poster2

بدون محدودیت زمانی و مکانی در دوره بازآموزی شرکت نموده و از امتیاز آن بهره مند شوید. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- با توجه به همه گیری کووید 19 و محدودیت شرکت در دوره های بازآموزی حضوری و از سوی دیگر استقبال عمومی به روش های بازآموزی غیرحضوری، گروه داروسازی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، اقدام به برگزاری یک دوره بازآموزی با مجموع 5/11 امتیاز، ویژه داروسازان، نموده است. در این دوره، 5 بسته آموزشی به صورت محتواهای مولتی مدیا از پیش ضبط شده و جزوات آموزشی در اختیار عزیزان متقاضی قرار میگیرد. شما عزیزان می توانید بدون محدودیت زمانی و مکانی در این دوره بازآموزی شرکت نموده و از امتیاز آن بهره مند شوید. جهت آگاهی از نحوه ثبت نام به پوستر و فیلم آموزشی دوره مراجعه نمایید. .

لینک پوستر  لینک ثبت نام: https://ecpd.vums.ac.ir تماس با واحد پشتیبانی: 09114597294 واحد امور دانشگاهی