• 1398/08/02 - 07:50

بازدید ارزشیابی و اعتباربخشی از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شد.

نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مجازی شامل دکتر آیین محمدی و خانم دکتر هوشمندجا در روز چهار­شنبه 24 مهرماه از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بازدید کردند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مجازی از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بازدید کردند. در ابتدا نشستی با حضور آقایان دکتر بوستانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر اسلامی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش و دکتر معصومی مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه مشخصات اعتباربخشی و وضعیت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و منطقه 4 آمایشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سپس جلسه اصلی اعتباربخشی با حضور مدیران و کارشناسان و اعضای هیات علمی مرکز آموزش مجازی دانشگاه در محل این مرکز برگزار شد. در ادامه ضمن بررسی پرسشنامه تکمیل شده و یک یک مستندات ضمیمه، از مرکز و قسمت­های مختلف آن بازدید به عمل آمد. نتیجه این بازدید در کمیته اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

همچنین در روز پنجشنبه 25/7/98  نیز کارگاه "آشنایی با یادگیری الکترونیکی و آموزش ترکیبی" با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه توسط دکتر آیین محمدی برگزار شد. این کارگاه که از 8:30 تا 13 ادامه داشت با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.

2 4 5. 2 6 IMG_0323 1