• 1396/05/29 - 08:10

بازدید نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی دزفول از دانشگاه علوم پزشکی مجازی

نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مجازی با مسئولین این دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی مجازی، جمعی از نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی دزفول روز سه شنبه 17 مردادماه از دانشگاه علوم پزشکی مجازی بازدید و با دکتر آیین محمدی، معاون زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی دیدار و گفت و گو کردند. در جلسه ای که با حضور خانم سمیه بستاک(دبیر کمیته آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی دزفول)، علی پیمان پور (مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول) تشکیل شد؛ در خصوص راهکارهای راه اندازی و توسعه مجازی در دانشگاه دزفول بحث و اظهار نظر شد و مشاوره های لازم ارائه شد. در پایان مقرر شد تا تفاهنامه ای برای تسهیل خدمات به دانشگاه علوم پزشکی دزفول منعقد شده و به امضای دو طرف برسد.

-خبر: نجمه یوسفی