• 1396/05/22 - 08:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مجازی از زیر ساخت‌ها و فعالیت‌های انجام شده در حوزه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی جهرم

در این بازدید که در روز یکشنبه 96/5/8 انجام شد در حضور هیات محترم رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جهرم وضعیت کلی این دانشگاه ارائه شد.

در این بازدید که در روز یکشنبه 8/5/96 انجام شد ابتدا در حضور هیات محترم رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جهرم وضعیت کلی این دانشگاه ارائه شد. سپس در نشستی با معاون محترم آموزشی و مسوولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، توضیحاتی در رابطه با اقدامات انجام شده در زمینه آموزش مجازی در این دانشگاه ارائه گردید. در پایان نیز توصیه هایی از طرف نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مجازی ، آقایان دکتر سلیمان احمدی و دکتر آیین محمدی ارائه شد.