• 1396/12/02 - 12:59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برتری غرفه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در نمایشگاه نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

غرفه آثار و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مجازی در نمایشگاه نهمین همایش یادگیری الکترونیکی حایز مقام برتر شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی و سومین جشنواره سینا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد. در کنار این همایش نمایشگاهی از پوستر ها و مقالات و آثار برگزیده ارسالی دانشجویان و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برای ارائه ایده، معرفی و نمایش عملکرد خود و همچنین تبادل تجربیات دانشگاه ها و اساتید بر پا شد. در این میان غرفه دانشگاه علوم پزشکی مجازی به عنوان غرفه برتر از سوی هیات داوران و روسای دانشگاه برگزار کننده نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی و سومین جشنواه سینا انتخاب گردید و از این دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد. همچنین به همت معاونت امور دانشگاهی در این غرفه مسابقه علمی در حوزه آموزش پزشکی طراحی و اجرا شد. و از میان شرکت کنندگان با قید قرعه به ۷ نفر از شرکت کنندگان در جلسه اختتامیه همایش جوایزی اهدا گردید.

NEWS_GHORFE1 NEWS_GHORFE4