• 1403/03/22 - 12:50
امور دانشگاهی

برگزاری آزمون های الکترونیکی میان ترم تک دروس

آزمون های الکترونیکی میان ترم تک دروس طب ایرانی و مکمل، آشنایی با مفاهیم سیاستگذاری تامین مالی و بیمه سلامت و اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا در نیمسال اول 1403 با مشارکت بیش از 92 درصد از دانشجویان درس حوادث و بلایا،91  درصد درس طب ایرانی و مکمل و 33 درصدی درس بیمه سلامت در روزهای 19 و 20 خرداد ماه در 5 نوبت ، با تعداد 2672 نفر در آزمون حوادث و بلایا،1664  نفر در آزمون طب ایرانی و مکمل و 6 نفر درآزمون بیمه سلامت برگزار گردید.

زمان دقیق برگزاری آزمون از یک هفته قبل از طریق اطلاعیه های مندرج در وب سایت و سامانه نوید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و همچنین ارسال پیامک اطلاع رسانی شد.

دسترسی دانشجویان به پنل کاربری آزمون از 72 ساعت پیش از برگزاری فعال شد.

پاسخگویی به سوالات و مشکلات احتمالی دانشجویان در قبل، حین و پس از آزمون توسط کارشناسان مربوطه از طریق خطوط تلفنی اعلام شده انجام گرفت.

• گروه خبری : امور دانشگاهی