• 1396/09/13 - 14:59

برگزاری اولین جلسه ی کمیسیون اعتباربخشی مراکز و دانشکده های آموزش مجازی کشور

اولین جلسه ی کمیسیون اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی کشور مطابق با آیین نامه ساختار ارزشیابی و اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی دانشکده¬های مجازی مصوب نشست 258 شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در تاریخ 7/9/96 برگزار شد.

COMITION_ETEBARBAKHSHI1

این جلسه در ساعت 9:00 با قرائت قرآن مجید آغاز شد و جناب آقای دکتر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، اهداف کمیسیون را برای حاضرین تبیین کردند. سپس آیین نامه ها و دستورالعمل های شوراي عالی آموزش مجازی و آیین نامه نظارت و ارزشيابي مراكز آموزش مجازي و دانشکده های آموزش مجازی و جایگاه کمیسیون ارزشیابی توسط آقای دکتر آیین محمدی شرح داده شد. در مرحله بعدی یک یک دستورات جلسه مطرح شده و مورد بحث قرار گرفت. وضعیت اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی کرمان، تبریز و مشهد نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

COMITION_ETEBARBAKHSHI2 6114