• 1399/01/26 - 10:03

برگزاری مجموعه وبینارهای آموزشی با موضوع کرونا

پیرو تشکیل کمیته راهبری آموزشی کووید 19، وبینارهای آموزشی با موضوع کرونا توسط این کمیته و دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با همکاری متخصصان امر در سراسر کشور برگزار میشود.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- پیرو تشکیل کمیته راهبری آموزشی کووید 19 در دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموعه وب کنفرانس های آموزشی کووید 19 به منظور اشتراک تجربیات در زمینه بیماری کرونا برگزار میشود. در این وبینارها که به صورت پنل برگزار میشود، هریک از اعضا به ارائه مطالبی پیرامون بحث مورد نظر میپردازند و صاحب نطران از دیگر بیمارستانهای مرکز کرونای کشور در مورد آن بحث و تبادل نظر میکنند. در اولین وبینار که در روز یکشنبه، 24 فروردین 1399 ساعت 7:30 تا 9:30 با موضوع غربالگری بیماران مشکوک به کرونا در اورژانس برگزار شد بیش از 230 مرکز از سراسر کشور حضور داشتند. در این وبینار دکتر علی بیداری، دکتر پیام طبرسی، دکتر ملیحه حسن نژاد، دکتر محمد جلیلی، دکتر کیهان گلشنی و دکتر مجید حاجی مقصودی به ارائه مطالب پرداختند. این وبینار ها در روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته برگزار خواهد شد.

poster 3 4 6 5 main