• 1396/10/26 - 06:18

برگزاری کارگاه آموزشی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا.. (عج)

به دنبال برنامه ریزی های دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا.. (عج) و عقد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای برگزاری دوره های آموزشی مجازی، کارگاهی به منظور توانمند سازی اعضای هیات علمی در زمینه یادگیری الکترونیکی در این دانشگاه برگزار شد.

به دنبال برنامه ریزی های دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا.. (عج) و عقد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای برگزاری دوره های آموزشی مجازی و مجازی سازی برنامه های آموزشی خاص، کارگاه توجیهی و آموزشی در روز پنجشنبه 96/10/07 در محل این دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه که توسط دکتر آیین محمدی ارائه شد، مباحثی چون مفهوم یادگیری الکترونیکي، مزايا و معايب و انواع آن، تيم هاي درگير در راه اندازي سيستم هاي يادگيري الكترونيكي، ملزومات سخت و نرم افزاري راه اندازي، انواع رویکردهای آموزشی در طراحی آموزشی سیستم های یادگیری الکترونیکی، نقش ها و انتظارات دانشجوی الکترونیکی و مدرس الکترونیکی و تفاوت آن با حضوری و طیف انواع محتواهای الکترونیکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.