• 1397/09/26 - 08:35

برگزاری کارگاه تولید محتوای الکترونیکی با استفاده از کپتیویت 2019

دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس درخواست های دانشگاه های کشور کارگاه آموزشی کار با نرم افزار ادوبی کپتیویت (Adobe Captivate) را در روز سه شنبه 20 آذرماه 97 برگزار کرد.

new_workshopcp2

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دانشگاه های نسل جدید تلاش دارند برای تامین نیاز مخاطبان و اثربخش کردن یادگیری، از قابلیت های محیط های یادگیری الکترونیکی، تلفیقی و کلاس معکوس تا حدامکان استفاده کنند. لذا داشتن دانش و مهارت کافی در زمینه یادگیری الکترونیکی از ضرورت های تدریس در دانشگاه های نسل جدید است. یکی از مهارت های ضروری برای مدرسان و اعضای هیات علمی دانش کافی در زمینه تولید محتوای الکترونیکی است. برای تولید محتوای الکترونیکی، در سال های اخیر نرم افزارهای مختلفی ارایه شده است که هر یک دارای مزیت ها و محدودیت هایی هستند. دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس درخواست های دانشگاه های کشور در این کارگاه بر نرم افزار ادوبی کپتیویت (Adobe Captivate) به عنوان یکی از محصولات مجموعه بزرگ ادوبی تمرکز داشت. ادوبی کپتیویت، نرم افزاری کاملا حرفه ای برای تالیف دوره های آموزشی است که توسط بسیاری از موسسات و مراکز آموزشی الکترونیکی به کارگرفته می شود. در این کارگاه تلاش شد تا ضمن مورد بحث قرار دادن مفاهیم کلی آموزش و تولید محتوای الکترونیکی، به صورت پروژه محور نحوه کار با این نرم افزار آموزش داده شود.اهداف کارگاه به شرح زیر بود: - مزیت ها و محدویت های تولید محتوای الکترونیکی با نرم افزار Adobe Captivate را تشخیص دهد. - فرایند تولید محتوای الکترونیکی با نرم افزار Adobe Captivate را توضیح دهد. - آزمون های الکترونیکی یک درس افزار را با نرم افزار Adobe Captivate طراحی و تولید کند. یک پروژه کاربردی با نرم افزار Adobe Captivate تولید نماید.-محتوای الکترونیکی تولید شده با نرم افزار Adobe Captivate رادر فرمت مناسب و استاندارد انتشار دهد. مطالب کارگاه که در آن نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی دزفول، بهبهان، تهران، ایلام، بیرجند، گلستان، خراسان شمالی، قزوین، اهواز، لارستان، البرز، کاشان، شیراز، زاهدان، جهرم، ایران، دانشکده طب ایرانی و مجازی شرکت کرده بودند، توسط دکتر عیسی رضایی و دکتر منیژه هوشمند جا از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه شد. در پایان نیز به هریک از شرکت کنندگاه گواهی شرکت در کارگاه اهدا شد.

new_workshopcp2