• 1394/09/23 - 06:55

بسته های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی ابلاغ شد.

بعد از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بسته های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی نهایی و ابلاغ شد. جناب آقای دکتر هاشمی وزیر محترم، در مقدمه این بسته ها چنین گفته اند ...

بعد از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بسته های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی نهایی و ابلاغ شد.جناب آقای دکتر هاشمی وزیر محترم، در مقدمه این بسته ها چنین گفته اند: "تدوین برنامه هاي تحول آموزش علوم پزشکی مرحله جدیدي از طرح تحول نظام سلامت اسـت کـه در راستاي اجرایی سازي این برنامه ها ضروري است معاونین آموزشی دانشگاهها از طریق تعامـل با اساتید، دانشجویان و نخبگان کشوري اهداف حوزه آموزش را دنبال نمایند .... لازم است با یک نگاه بنیادي به تحول در حوزه آموزش علوم پزشکی به ساماندهی بیمارستان هـاي آموزشی، تحول در سنجش هاي علوم پزشکی خصوصا در آزمون هـاي جـامع و بـورد و بـازبینی ملاك هاي ارتقای اساتید حوزه علوم پزشکی نگریست و مـی بایسـت مـواردي از ایـن دسـت در ایـن حوزه مورد توجه قرار گیرد ... بنده از آقاي دکتر باقر لاریجانی و همکارانشان در حوزه معاونت آموزشی بابت تدوین این بسته ها تشکر میکنم و امیدوارم با توجه به تدوین بسته هاي تحول و نوآوري آموزش علوم پزشکی، در ابتداي سال تحصیلی جدید شاهد تحولات چشمگیري در دانشگاه هاي علوم پزشکی کشور باشیم. از دستاوردهای مورد انتظار از بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی میتوان به راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور، تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه آموزش مجازی، بازنگری و به روز رسانی کوریکولوم ها با قابلیت ارائه در حوزه آموزش مجازی، گسترش زیرساخت های فناوری اطلاعات به منظور دسترسی به آموزش مجازی در عرصه کشوری و بین المللی، توسعه فعالیت های آموزش مجازی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و مراکز آموزشی و بین المللی سازی آموزش پزشکی با بهره مندی از ظرفیت های آموزش مجازی اشاره کرد. برای دریافت کل بسته اینجا را کلیک کنید.