• 1395/12/06 - 13:05

بهره برداری از استودیوی صدابرداری و تصویر برداری دانشگاه علوم پزشکی مجازی

2044

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی: استودیو صدابرداری و تصویربرداری این دانشگاه که یکی از مهمترین زیرساخت ها در زمینه تولید محتوا های الکترونیکی است توسط مجری طرح تکمیل و تحویل گردید. این استودیو که از دو بخش ضبط صدا و اتاق فرمان و ضبط فیلم برداری و اتاق فرمان مربوطه تشکیل و با نصب تجهیزات سمعی و بصری و سیستم اکوستیک پیشرفته تشکیل شده است با پیگیری مستمر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مجازی و همکاری موثر و صمیمانه همکاران حوزه معاونت توسعه و مدیریت و پشتیبانی وزارت متبوع و تلاش شبانه روزی مجریان طرح دربازه زمانی بسیار کوتاه آماده بهره برداری شد.راه اندازی این استودیو که در راستای اهداف و ماموریتهای ابلاغی در بسته های تحول در زمینه توسعه آموزش مجازی بوده است بستر جدیدی را برای دانشگاه ها در زمینه تولید محتوای آموزشی ایجاد نمود.

STUDIOPICTURE1 STUDIOPICTURE2 STUDIOPICTURE3 (1) STUDIOPICTURE3 STUDIOPICTURE4 STUDIOPICTURE5 STUDIOPICTURE6