• 1395/10/19 - 12:20

تشکیل شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

به منظور ارتقای سطح اطلاع رسانی، اخبار و اطلاعات و ساماندهی سامانه دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور، شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه تشکیل شد تا امور فوق را راهبری و مدیریت نماید..

شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل شد. به منظور ارتقای سطح اطلاع رسانی، اخبار و اطلاعات و ساماندهی سامانه دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور، شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه تشکیل شد تا امور فوق را راهبری و مدیریت نماید. اولین جلسه شورا روز سه شنبه 14/10/95 در دفتر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با حضور مدیران ذیربط تشکیل گردید و ضمن بررسی روند فعالیت سامانه دانشگاه، شیوه ها و راهکارهای ارتقاء و بهینه سازی حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی با قابلیت و امکان ایجاد تعامل گسترده تر در سطوح مختلف ستادی و دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این جلسه آقای دکتر استاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور به منظور تقویت ساختار سامانه و اصلاح برخی از فرایند های اطلاع رسانی در زمینه فرایند جمع آوری خبر و درج و انعکاس اخبار راهکارهای جدیدی را تعیین و برای اجرا ابلاغ نمودند. تقویت حوزه روابط عمومی دانشگاه به عنوان مسئول و متولی اصلی اطلاع رسانی و مدیریت بر محتوای سامانه و ضرورت توجه بیشتر حوزه ها در زمینه انعکاس به موقع و به روز فعالیت ها ی خود در قالب اخبار به حوزه روابط عمومی دانشگاه، از جمله تصمیمات ابلاغ شده توسط سرپرست دانشگاه در حوزه اطلاع رسانی بود.