• 1402/08/17 - 10:57
معاونت امور دانشگاهی

تشکیل هسته پژوهشی با برگزاری جلسه مشترک گروه هوش مصنوعی و یادگیری الکترونیک

جلسه مشترک گروه هوش مصنوعی و یادگیری الکترونیک روز سه شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ با حضور اعضای هیات علمی دو گروه برگزار شد.

دکتر محمدرضا مومن زاده، مدیر گروه هوش مصنوعی، ضمن اشاره به علاقمندی همکاری این گروه با گروه یادگیری الکترونیک، درخصوص کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در زمینه آموزش پزشکی همچنین لزوم تشکیل هسته پژوهشی هوش مصنوعی در آموزش پزشکی صحبت نمود.

همچنین دکتر امین حبیبی در خصوص نحوه همکاری اعضای هیات علمی در پایان نامه های دانشجویان و مشخص نمودن حیطه های کاربردی هوش مصنوعی در آموزش پزشکی و نگارش شیوه نامه هسته پژوهشی مشترک بین دو گروه صحبت کرد.

در ادامه سایر اعضای حاضر در جلسه به بیان مواردی از جمله لزوم نگارش پروژه های تحقیقاتی مشترک در قالب طرح های کاربردی و پایان نامه ها، استفاده از هوش مصنوعی در آنالیز داده های بخش آموزشی دانشگاه و برگزاری کارگاه ها، وبینارهای تخصصی و ژورنال کلاب مشترک پرداختند.

• گروه خبری : امور دانشگاهی

:آغاز هفته سلامت 1403