• 1396/05/16 - 08:32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تصویب مجموعه استانداردهای اعتباربخشی مراكز آموزش مجازي و دانشکده های مجازي دانشگاه های علوم پزشکی کشور

مجموعه استانداردهای اعتباربخشی مراكز آموزش مجازي و دانشکده های مجازي دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دویست و پنجاه و هشتمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به تصویب رسیده و ابلاغ شد.

هر استاندارد دارای دو سطح پایه و ارتقای کیفیت است و رعایت کلیه استانداردهای پایه برای کسب مجوز قطعی، الزامی است. 19 استاندارد از این استانداردها مربوط به مراکز آموزش مجازی و 4 استاندارد (اضافه بر 19 مورد قبلی) مربوط به دانشکده های مجازی است.کلیه ارزشیابی های مراکز آموزش مجازی از این پس بر اساس این استانداردها صورت خواهد گرفت.لازم به ذکر است که این مجموعه استانداردها در طی یک طرح تحقیقاتی جامع و با مشارکت و اخذ نظرات ده ها تن از صاحب نظران آموزش مجازی در سراسر کشور تهیه و نهایی شده است.

برای دریافت استانداردها اینجا را کلیک کنید.