• 1400/06/03 - 09:23

تقویم زمان برگزاری آزمون دوره پنجم درس آشنایی با طب ایرانی و مکمل

پوستر فراخوان پنجم

با سلام

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند آزمون فراخوان پنجم درس "آشنایی با طب ایرانی و مکمل" در تاریخ ۹ شهریور ماه ۱۴۰۰ برگزار می گردد.
دانشجویانی که مدارک آنها توسط کارشناسان بررسی و تکمیل شده و ثبت نام آنها نهایی است می توانند در آزمون ۹ شهریورماه شرکت نمایند.
دانشجویان همچنین می توانند از روز دوشنبه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۰ وارد سایت آزمون دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نشانی https://exam.vums.ac.ir شوند و با ورود به پنل کاربری خود – با وارد کردن کد ملی خود هم به عنوان نام کاربری و هم رمز عبور- از زمان برگزاری آزمون خود مطلع شوند.
دانشجویان اتباع نیز می توانند با اضافه کردن ارقام صفر به اول شماره پاسپورت خود و رساندن آن به 10 رقم، وارد پنل کاربری خود شوند.
در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی با شماره 41134 داخلی های ۶۰۳ -۶۰۵-۶۰۹ و یا با شماره مستقیم ۸۸۵۰۱۹۴۴ تماس حاصل نمایید.
با تشکر معاونت امور دانشگاهی

• گروه خبری : گروه های مطالب,اطلاعیه ها