• 1401/02/31 - 10:14
تقویم زمان برگزاری آزمون فراخوان اول درس اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند آزمون فراخوان اول درس” اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا” در در تاریخ 31ام اردیبهشت ماه 1401 برگزار می گردد.
دانشجویانی که مدارک آنها توسط کارشناسان بررسی و تکمیل شده و ثبت نام آنها نهایی است می توانند در آزمون 31ام اردیبهشت ماه شرکت نمایند.
دانشجویان همچنین می توانند از روز دوشنبه 26ام اردیبهشت ماه وارد سایت آزمون دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نشانی https://exam.vums.ac.ir شوند و با ورود به پنل کاربری خود – با وارد کردن کد ملی خود هم به عنوان نام کاربری و هم رمز عبور- از زمان برگزاری آزمون خود مطلع شوند.
دانشجویان اتباع نیز می توانند با اضافه کردن ارقام صفر به اول شماره پاسپورت خود و رساندن آن به 10 رقم، وارد پنل کاربری خود شوند.
در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی با شماره 41134 داخلی های 603-616-609-617 و یا با شماره مستقیم ۸۸۵۰۱۹۴۴ تماس حاصل نمایید.

دریافت راهنمای آزمون

دریافت پوستر