• 1394/12/24 - 05:01

جلسه دوم کمیته تخصصی آرمان (Moocs ملی) برگزار شد

جلسه دوم کمیته تخصصی آرمان (Moocs ملی) در روز سه شنبه 18/12/94 با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شیراز، مشهد و اردبیل برگزار شد. در این جلسه ابتدا سرکار خانم میر مقتدائی Moocs این پلتفرم در کشورهای عربی را معرفی کردند و..

MOOCS2-1

جلسه دوم کمیته تخصصی آرمان (Moocs ملی) در روز سه شنبه 18/12/94 با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شیراز، مشهد و اردبیل برگزار شد. در این جلسه ابتدا سرکار خانم میر مقتدائی Moocs این پلتفرم در کشورهای عربی را معرفی کردند و در مورد دورههای آموزشی و سیاست های مدیریتی در این سامانه ها توضیحاتی را ارائه دادند و سپس نقاط قوت و ضعف آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سپس سرکار خانم دکتر شعبانی در مورد Moocs integrated with LMS در کشورهایی که آن را اجرا کرده اند و مراحلی که برای چنین کاری باید در نظر گرفته شود صحبت کردند. سپس سرکار خانم دکتر مجتهدزاده درفت اولیه آرمان را ارائه کردند و مراحل آن گام به گام مورد بحث و بررسی قرار گرفت که درمجموع حدود 8 ساعت به طول انجامید. در پایان جلسه سرکار خانم دکتر مجتهدزاده وظایف هر یک از زیرکمیته های کار گروه را تا جلسه بعد مشخص کردند.

MOOCS2-1 MOOCS2-2 MOOCS2-3