• 1396/02/15 - 05:43
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه معاون آموزشی دانشگاه تربت حیدریه و هیات همراه با ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی

دکتر استاد در دیدار با معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و هیات همراه در ساختمان اصلی دانشگاه بر افزایش همکاریهای بین دانشگاهی جهت ارتقا کیفی و کمی آموزش مجازی تاکید کردند..

دکتر استاد در دیدار با معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و هیات همراه در ساختمان اصلی دانشگاه بر افزایش همکاریهای بین دانشگاهی جهت ارتقا سطح کیفی و کمی آموزش مجازی تاکید کردند.

همچنین استفاده از ظرفیتهای دانشگاههای صاحب تجربه و نوآوری در زمینه آموزش در محیط مجازی من جمله دانشگاه تربت حیدریه را از اهداف و راهبردهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ذکر کردند.دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن بازدید از امکانات و فضاهای موجود در دانشگاه به علوم پزشکی مجازی در زمینه همکاری های مشترک پیشنهاداتی را ارائه نمودند و ابراز امیدواری نمودند که بتوانند در طرحهای ملی این دانشگاه نقش فعال داشته باشند.

TORBAT