• 1397/06/03 - 07:34

دانشگاه علوم پزشكي مجازی در اولین همايش كشوري آموزش پزشکی پاسخگو

اولین همایش آموزش پزشکی پاسخگو در تاریخ 24 تا 26 مرداد ماه 1397 در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- اولین همایش کشوری آموزش پزشکی کشور به منظور ارتقای سطح پاسخ‌گویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در محورهای مختلفی مانند پاسخگویی در برنامه‌ریزی درسی، پاسخگویی در ارزشیابی‌های آموزشی، مصادیق پاسخگویی در سطوح مختلف آموزشی، ساختار و مدیریت آموزش پاسخگو و در راستای دستیابی به اهداف بسته‌های تحول آموزش اجرا گردید. در این همایش دانشگاه علوم پزشکی مجازی با مشارکت در کمیته علمی، ارائه سخنراني هاي کوتاه، حضور در پانل تخصصي و ارائه پوستر حضور فعال داشت. همچنین در این همایش ضمن تبیین راهبردهای دانشگاه علوم پزشکی مجازی از بستر فراهم شده در این دانشگاه که در راستای شاخص‌های عدالت و دسترسی به عنوان دو مولفه اصلی آموزش پاسخگو می باشند، نام برده شد و در بیانیه پایانی همایش که به عنوان بیانیه پایانی همایش که به عنوان بیانیه "آموزش پاسخگو پزشکی تبریز 2018" نام گرفت ثبت گردید.