• 1398/11/20 - 11:26

دانشگاه علوم پزشکی مجازی کارگاه آموزشی پیشرفته تولید محتوای الکترونیکی با استفاده از نرم افزار استوری لاین را در روز 15بهمن ماه 98 برگزار کرد.

2 - Copy

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- یکی از بهترین روش‌ها برای افزايش بازده آموزشی، استفاده از نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای در رابطه با موضوع آموزشی مورد نظر است. نرم افزار استوری لاین (storyline) يكي از این نرم ‌افزارها در زمينه توليد محتواي الكترونيكي است كه به دليل مزيت‌هاي رابط كاربري ساده و امكانات زياد جزو نرم افزارهای پرطرفدار در اين زمينه مي‌باشد. در کارگاه مقدماتی نرم افزار استوری لاین، به بکارگیری تمامی عناصر چندرسانه ای (صدا، تصویر، انیمیشن و....) و طراحی آزمون در نرم افزار پرداخته شد. در این کارگاه قابلیت های پیشرفته نرم افزار استوری لاین آموزش داده شد.

اهداف اختصاصی و کلی برگزاری این کارگاه به شرح زیر بود: •از شرط های (Condition) پیش فرض نرم افزار استوری لاین در پروژه خود استفاده کنند.

•از اسلاید مستر (Master) در پروژه خود استفاده کنند.

•در یک اسلاید چند سؤال قرار دهند

•برای پروژه خود تایمر (Timer) طراحی کنند.

•یک نمونه بازی با استفاده از نرم افزار Storyline ایجاد کنند.

•از اسلایدر در پروژه خود استفاده کنند.

مطالب کارگاه که در آن نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی اردبیل، هرمزگان، آبادان، لرستان، گراش، جهرم، جیرفت، لار، گلستان، خوی، بهبهان و مجازی شرکت کرده بودند، توسط دکتر عیسی رضایی و دکتر منیژه هوشمند جا از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه شد. در پایان به هریک از شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه اهدا شد.

3 - Copy 4 - Copy 1 - Copy