• 1396/12/16 - 12:19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی مجازی: جلسه داوری یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار شد.

جلسه داوری یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در تاریخ 15 اسفند ماه 1397 در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-دکتر میرزازاده، رئیس مرکز مطالعات آموزش پزشکی وزارت بهداشت در ابتدا با تشکر و قدردانی از پزشکان و اساتید شرکت کننده در این جلسه و همچنین تشکر از همکاری سریع دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای برگزاری این جلسه در سالن همایش این دانشگاه، در خصوص کار های انجام شده در راستای برگزاری نوزدهمین همایش آموزش علوم پزشکی و یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری از جمله فراخوان برگزاری جشنواره، روند داوری در دانشگاه ها، ارسال مقالات به سامانه و داوری توسط داوران به صورت غیر حضوری صحبت کردند. جلسه داوری یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری از ساعت 8 صبح تا 14:30 بعد از ظهر در شش کمیته تخصصی انجام شد.

خبر: فرناز اسدیعکس: مرتضی پولادی

NEWS_DAVARIMOTAHARI NEWS_DAVARIMOTAHARI2 NEWS_DAVARIMOTAHARI3