• 1399/06/31 - 11:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

در دومین جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونای دانشگاه مورد تاکید قرار گرفت: برخورد جدی با پرسنلی که بیماری خود را پنهان میکنند

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-در ابتدای دومین جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونای دانشگاه میزان و کیفیت اجرای مصوبات جلسه گذشته با ریاست معاون توسعه، دکتر رضوی زاده بررسی شد.

WhatsApp Image 2020-09-21 at 2.39.47 PM

به ریاست معاونت توسعه دانشگاه، دومین جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونای دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل شد.

در ادامه به بحث و بررسی جهت مواجهه و یافتن راه های مقابله برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در بین پرسنل دانشگاه پرداخته شد. از نتایج آن میتوان تاکید بر جلوگیری از ورود افراد دارای علامت و همچنین برخورد جدی با افرادی که بیماری خود را پنهان میکنند را برشمرد.

ستاد مبارزه با بیماری کرونای دانشگاه که به دستور ریاست دانشگاه، تشکیل شد و اعضای این ستاد به شرح ذیل می باشند:

آقای احد پور مدیر حراست، آقای درزی مدیر روابط عمومی،  آقای کشاورز مدیر منابع انسانی، آقای احمدی مدیر مالی و  آقای زندی شفق مدیر داخلی .

WhatsApp Image 2020-09-21 at 2.39.47 PM