• 1398/09/16 - 12:03

در شب ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع) اردوی زیارتی قم و جمکران برگزار گردید

به همت مسولین فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردوی زیارتی قم و جمکران برگزار شد

به همت مسولین  فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردوی زیارتی قم و جمکران برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-گاهی روح نیاز به یک سفر معنوی دارد و نزدیک‌ترین مکان برای این سفر معنوی، شهر قم و زیارت از بارگاه حضرت معصومه (س) است. سفر به قم و جمکران از آن سفرهایی‌ست که هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود. از قدیم‌الایام گردشگرانی که نذر داشته‌اند هر سه‌شنبه برای زیارت بارگاه حضرت معصومه به قم سفر می‌کردند تا شب‌ها در بارگاهش دعا کنند. در این دانشگاه نیز با همت مسئولین فرهنگی و کانون فرهنگی بسیج دانشگاه برنامه اردوی زیارتی قم و جمکران کارمندان دانشگاه علوم پزشکی مجازی برنامه ریزی و اجرا گردید. این اردوی زیارتی از ساعت 13:30 چهارشنبه به سمت آستان مقدس جمکران آغاز و تا نیمه شب ادامه یافت . در این اردو کارمندان حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران زیارت نمودند همچنین از سخنرانی حاج آقا جعفری مسئول فرهنگی کانون بسیج دانشگاه علوم پزشکی مجازی بهره مند گردیدند.