• 1396/12/19 - 12:08

دوازدهمین کنفرانس ملی یادگیری الکترونیکی: ساختار ارزشیابی و اعتبار بخشی مراکز آموزش مجازی توسط معاون زیر ساخت دانشگاه علوم ‍‍‍‍پزشکی مجازی ارائه شد.

دوازدهمین کنفرانس سالانه یادگیری الکترونیکی از تاریخ 9 تا 14 اسفندماه به میزبانی "دانشگاه تهران" برگزار شد.

NEWS_CONFERENCE121

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-در این کنفرانس تلاش شد تا با همکاری همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور، محیطی برای عرضه آخرین پیشرفت‌های پژوهشی و فنّاورانه در زمینه نقش محتوای الکترونیکی در یادگیری فراهم شود. این کنفرانس در برگیرنده همه وجوه مرتبط با «محتوای الکترونیکی و یادگیری» در حوزه‌های مختلف «پداگوژی، فنّاورانه و مهندسی» بود. محورهای اصلی این کنفرانس عبارتند بودند از : 1) علم و هنر یادگیری / یاددهی (پداگوژی) در محتوای الکترونیکی (pedagogy) 2) منابع باز آموزشی (open educational resources) 3) کسب و کار در محتوای الکترونیکی (business model for e-content) 4) نقش فناوری های نوین در توسعه سامانه ها و محیط های یادگیری الکترونیکی (new technologies) 5) یادگیری فراگیر (ubiquitous learning) این کنفرانس دارای دو سخنرانی مدعو بود که یکی از آنها با عنوان ارزشیابی و اعتبار بخشی مراکز آموزش مجازی، توسط دکتر آیین محمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و وابسته دوم دانشگاه علوم پزشکی مجازی و معاون زیر ساخت این دانشگاه ارائه شد. در این سخنرانی اصول نظری ارزشیابی برنامه و اعتباربخشی، ساختار و آیین نامه اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی و استانداردهای آن به طور مشروح مورد بحث قرار گرفت و مورد استقبال شرکت¬کنندگان قرار گرفت.

NEWS_CONFERENCE122 7386