• 1402/07/24 - 09:10
معاونت امور دانشگاهی

دوره پودمانی آشنایی با کاربرد هوش‌مصنوعی در بیماری‌های زنان و زایمان

این دوره همراه با امتیاز بازآموزی است.

حوزه پزشکی و سلامت برای ادامه حیات بشر بسیار مهم است و کاربردهای هوش مصنوعی در پزشکی و سلامت در سال‌های اخیر افزایش پیداکرده است. پژوهش‌های صورت گرفته در حوزه­‌های مرتبط با پزشکی، حاکی از آن است که فناوری هوش مصنوعی می‌تواند تحولات چشمگیری در زمینه‌­هایی مانند تشخیص بیماری، روش‌­های درمان، اختلالات دارویی و پردازش تصاویر پزشکی ایجاد کند.

هوش مصنوعی (AI) اصطلاحی است که برای توصیف استفاده از رایانه و فناوری برای شبیه‌سازی رفتار هوشمند و تفکر انتقادی قابل مقایسه با یک انسان استفاده می‌شود. حوزه بهداشت و درمان از جمله علومی است که با روی آوردن به فناوری هوش مصنوعی تغییراتی شگفت‌انگیز و بزرگی را در زمینه درمان بیماران و ساخت تجهیزات پزشکی ایجاد کرده است. در این راستا دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در نظر دارد دوره پودمانی آشنایی با کاربرد هوش مصنوعی در بیماری های زنان و زایمان با امتیاز بازآموزی، در آبان ماه 1402 برای علاقه مندان و محققان این حوزه برگزار نماید.

جهت ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید.

راهنمای ثبت‌نام

• گروه خبری : امور دانشگاهی,اطلاعیه ها