• 1399/10/10 - 07:37

دومین آزمون جامع دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده

دومین آزمون جامع دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده در سامانه آزمون فرادید روز سه شنبه 2 دی ماه 1399 راس ساعت 9 برگزار شد.

b

آزمون جامع دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده به صورت الکترونیکی در سامانه فرادید آزمون در روز سه شنبه 2 دی ماه 1399 راس ساعت 9 با حضور دکتر احمدی مشار رئیس دانشگاه در  امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد. این آزمون که دومین آزمون جامع دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده بود، به صورت برخط با مشارکت بالای داوطلبان برگزار گردید. در طول فرایند آزمون 2 نفر از داوطلبان به اشتباه گزینه اتمام آزمون را زده بودند که طی تماس تلفنی و بررسی های انجام شده توسط کارشناسان مستقر در مرکز آزمون دانشگاه مشکل ایشان بررسی شده و به آن ها اجازه ادامه آزمون داده شد. با توجه به اینکه تعدادی از داوطلبین به دلیل شرایط کاری ناشی از کرونا دیرتر از زمان مقرر وارد سامانه آزمون شده بودند 15 دقیقه زمان اضافه برای آزمون در نظر گرفته شد و آزمون رأس ساعت 11 و 45 دقیقه به پایان رسید. از جمله مهمترین نقاط قوت این آزمون؛ کاملاً الکترونیکی بودن آزمون جهت رعایت پروتکل های بهداشتی، تصادفی نمودن چینش سؤالات به منظور پیشگیری از تقلب و بالا بردن امنیت آزمون، طراحی سؤالات مبتنی بر بلوپرینت آزمون، کیفیت بالای سوالات طراحی شده توسط اساتید، نظم و هماهنگی مناسب در برگزاری و پاسخگویی به سوالات و چالشهای دانشجویان توسط کارشناسان امور دانشگاهی بود.

a c d