• 1400/03/12 - 08:24

دومین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده شروع شد

دومین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده با 522 فراگیر از سراسر کشور از 5 تا 10 خرداد ماه در دو گروه، شروع شده است.

jkfjlkfjalfkjalkf

دومین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده با 522 فراگیر از سراسر کشور از 5 تا 10  خرداد ماه در دو گروه، شروع شده است.

دومین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده با 522 فراگیر از سراسر کشور  شروع شده است. از تاریخ 5 تا 10 خرداد فراگیران دوره e-Learner را طی کرده و از 10 خرداد دسترسی آن ها به محتواهای اصلی دوره فراهم شده است. ثبت نام کنندگان این دوره با توجه به اولویت های شش گانه مشخص شده توسط معاونت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مجازی از دو گروه کلی زیر هستند:

الف) پزشکان عمومی استخدام پیمانی و رسمی (به عنوان پزشک خانواده)، پزشکان ستادی (پایشگر و ناظر بر برنامه های پزشکی خانواده)، پزشکان قراردادی و طرحی طرح پزشک خانواده، پزشکان استخدام رسمی و پیمانی (غیر طرح پزشک خانواده)، پزشکان استخدام قراردادی یا طرحی (غیر طرح پزشک خانواده)

ب) پزشکان آزاد شاغل در بخش های خصوصی و سایر سازمان ها

در دومین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده 522 فراگیر در 12 کلاس درسی، 7 مسئول درس و 30 مدرس در 7 پودمان حضور دارند. کلاس های دوره بر اساس اولویت های انتخابی فراگیران تنظیم گردیده است و توزیع آن ها در این گروه ها با توجه به دانشگاه علوم پزشکی محل اشتغال به صورت تصادفی انجام گرفته است. طول مدت این دوره از 7 الی 12 ماه طول خواهد کشید.

jkfjlkfjalfkjalkf