• 1396/12/02 - 12:39

دکتر استاد، رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی به بندر عباس سفر کرد.

نماینده معاونت آموزشی وزارت در منطقه آمایشی ۵ در سفر به بندر عباس دکتر لاریجانی را همراهی کرده و در نشست مشترک روسای دانشگاههای علوم پزشکی و معاونین آموزشی مناطق آمایشی ۵ و ۸ شرکت کردند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- در این نشست که با حضور دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت ، مدیران ستادی، روسای دانشگاهها و معاونین آموزشی دانشگاههای مستقر در کلان منطقه 5 و 8 آمایشی تشکیل شده بود روند پیشرفت برنامه ها و بسته تحول مورد بحث و بررسی قرار گرفت در این نشست که دکتر سید ناصر استاد رییس دانشگاه علوم پزشکی مچازی به عنوان مسئول هماهنگ کننده منطقه 5 آمایش سرزمینی شرکت داشتن ضمن ارائه گزارشی در زمینه اقدامات کشوری دانشگاه علوم پزشکی مجازی در زمینه توسعه آموزش مجازی بر ضرورت هماهنگی درون بخشی دانشگاههای مستقر در کلان مناطق و بهره مندی از ظرفیت های مشترک تاکید نمودن در ادامه ایشان برنامه های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و برنامه ریزی در جهت تعامل بیشتر با دانشگاهها از جمله جلسات مشترک با نمایندگان حوزه آموزش مجازی دانشگاهها و اقدامات متمرکز دانشگاه در زمینه توانمند سازی اعضا هیات علمی را به اطلاع اعضا شرکت کننده رساندند. در این جلسه افراد حاضر از اقدامات صورت گرفته و دستاورد های کلان مناطق 5 و 8 در حیطه تحول در آموزش پزشکی صحبت کرده و در خصوص برنامه های ملی اقدام در سطوح سه گانه جهت استقرار برنامه تحول آموزشی و در پیرامون موارد حوزه آموزش دانشگاه های کلان منطقه به بحث و تبادل نظر پرداختند. جلسه 27 بهمن ماه کلان مناطق پنج و هشت آمایش عالی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بندر عباس برگزار شد. در پایان نشست از قسمتهای و دانشکده های دانشگاه بازدید بعمل آمد.

NEWS_BANDARABBAS2