• 1400/09/16 - 08:12

دکتر سید ناصر استاد: براهمیت پژوهش در حوزه ی یادگیری الکترونیکی تاکید میکنم و خواستار فعالیت گسترده تر دانشگاه در حوزه های مختلف پژوهشی هستم

WhatsApp Image 2021-12-07 at 10.51.24 (1)

دهمین جلسه ی شورای آموزشی-پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با شرکت اعضای شورا روز یکشنبه 30 آبان ماه 1400 به صورت وبینار مجازی برگزار گردید. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-در ابتدای این جلسه رییس دانشگاه، دکتر سید ناصراستاد با ابزار تشکر از فعالیت های صورت گرفته در حوزه ی معاونت امور دانشگاهی؛ بر اهمیت جلسات شورای آموزشی-پژوهشی دانشگاه و برگزاری منظم این جلسات تاکید نمود و با تاکید بر اهمیت پژوهش در حوزه ی یادگیری الکترونیکی خواستار فعالیت گسترده تر دانشگاه در حوزه های مختلف پژوهشی به عنوان یکی از مهمترین اهداف دانشگاه مجازی شد.

در ادامه ی معاون امور دانشگاهی،دکتر عیسی رضایی با ذکر گزارش جامعی از فعالیت های صورت گرفته در حوزه‌ی معاونت امور دانشگاهی از جمله برگزاری دوره ی ترم تابستانی مجازی برای دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در سال 1400, پنجمین و ششمین فراخوان دوره ی آشنایی با"طب ایرانی و  مکمل" برای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، دوره پودمانی سنجش و ارزشیابی در علوم پزشکی، دوره پودمانی پزشک خانواده، دوره پودمانی انفورماتیک پرستاری، دوره پودمانی مقدمات کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان، برگزاری آزمون کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی و فراخوان دوره کوتاه مدت طراحی محاسباتی دارو توضیحاتی جهت استحضار اعضای محترم شورا ارائه نمود. همچنین وی اقدامات صورت گرفته در خصوص فرایند اجرایی پایان نامه‌های رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی و فرایند انجام شده در دومین فراخوان کشوری گرنت طرح‌های توسعه ای مجازی را تشریح کرد.

در ادامه این جلسه  طرح و راه اندازی دوره ی پودمان مجازی آشنایی با مبانی و کاربرد تکنیک فلوسایتومتری و ارائه ی سومین فراخوان گرنت طرح های توسعه ای دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت. قابل ذکر است در بخش دیگری از جلسه ی شورا 12 طرح از مجموعه ی طرح های دومین فراخوان کشوری گرنت دانشگاه علوم پزشکی مجازی و یک طرح HSR جهت عقد قرارداد مورد تصویب نهایی قرار گرفت.

aaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbbb cccccccccccccccccccc