• 1398/01/27 - 09:20

دکتر سید ناصر استاد: در راستای بیانات مقام معظم رهبری حرکت می کنیم/شتاب دهنده ها جهت حمایت از جوانان است

news_ostadmos98

متن خبر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دکتر سید ناصر استاد در مصاحبه با رادیو سرو بیان داشت: یکی از مهم ترین اهداف ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مجازی، کاهش هزینه های دولتی و صرف آن در حوزه هایی است که به آن نیاز دارد. در دانشگاه علوم پزشکی مجازی زیرساخت لازم، برای مجازی سازی آموزشی ایجاد شده تا هر دانشگاه بسته به نیاز خود، از آن استفاده نماید و از دوباره هزینه کردن برای ساخت همین زیرساخت ها برای هر دانشگاه و توسعه فضای فیزیکی بی مورد جلوگیری شود. ما می توانیم از این فضا برای آموزش های بهتر در بعد فیزیکی کمتر استفاده کنیم. دکتر سید ناصر استاد در ادامه افزود: در راستای همین هدف در سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد تومان در هزینه آموزش کشور صرفه جویی شده که نشان دهنده تحقق اهداف ما و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری و حرکت در راستای آن است. ضمن اینکه در نظر داریم طبق بیانیه ایشان در خصوص انقلاب دوم، در حوزه توسعه آموزش موثر تر و فعال تر اقدام کنیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی گفت: متولی در سال پیشرو شتاب دهنده هایی را در برنامه داریم و با توجه به مصوبه هیات امنا، امسال اولین شتاب دهنده در حوزه مجازی را خواهیم داشت تا از جوانان کشور و گروه های کوچک حمایت کنیم.