• 1398/10/13 - 10:28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی شهادت جانسوز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند.

5117-min

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی شهادت جانسوز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ولا تحْسبنّ الّذین قتلواْ فى سبیل اللّه أمْوتاً بلْ أحْیآءٌ عنْد ربّهمْ یرْزقون‏

و گمان مبر آنان كه در راه خدا كشته شده اند، مردگانی هستند، بلكه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره مندند. (آیه 169 آل عمران)

سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی که عمری با مجاهدت و ایثار، تمام دقایقش مصروف مبارزه با تجاوز، بی‌‌عدالتی و تروریسم شده بود ،خود به دست آلوده تروریست‌‌های بین‌‌المللی به شهادت رسید.

شهادت آن بزرگ مرد را تسلیت میگویم و برای ایشان رحمت و مغفرت واسعه‌ی الهی را مسئلت مینمایم.

دکتر سید ناصر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی

IMG-20200108-WA0003