• 1399/02/30 - 06:54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر کل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر کل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام همراه کمیته اجرایی در تاریخ 27 اردیبهشت ماه 1399 در دفتر ریاست دانشگاه دیدار کردند.

این نشست حول محور اهمیت گسترش همکاری‌های بین‌المللی فی‌مابین دانشگاه علوم پزشکی مجازی و سایر اعضای این شبکه برگزار شد. طرفین با اشاره به ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود به بررسی نقشه چگونگی گسترش همکاری‌های چندجانبه در آینده نزدیک پرداختند.

دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی همراه دیگر اعضای هیات رئیسه و جناب آقای دکتر نجفی برزگر، دبیرکل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام و کمیته اجرایی اعضای این نشست بودند.