• 1396/12/13 - 05:44

رئیس دفتر آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت خبر داد: اجرای طرح امضای الکترونیک پزشکان در کشور/ حذف مهر پزشکی

مشاور وزیر و رئیس دفتر آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت و درمان از حذف مهرهای پزشکی در سال ۹۷ خبر داد و گفت: امضای الکترونیک پزشکان جایگزین مهر پزشکی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از مهر- سید محمود تارا صبح شنبه در نخستین جشنواره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی بیرجند اظهار کرد: طی سال ۹۷ حذف مهرهای پزشکی و جایگزین کردن امضای الکترونیک در دستور کار قرار دارد. وی با بیان اینکه در حال حاضر سالانه ۱۲۰ میلیارد تومان برای صدور کاغذ دفترچه بیمه هزینه می شود، گفت: در این راستا حذف دفترچه بیمه و الکترونیکی شدن امور نیز در دستور کار قرار دارد. مشاور وزیر و رئیس دفتر آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت و درمان از تجهیز بیمارستان ها به سیستم استحقاق درمان خبر داد و گفت: با نصب این سیستم، بیماران بدون دفترچه بیمه پذیرش می شوند و در مرحله اول ۱۰۰ بیمارستان به این سیستم مجهز می شوند. تارا رسیدگی الکترونیکی اسناد را از دیگر برنامه های سال آینده دانست و بیان کرد: همچنین فعال کردن سیستم جامع نوبت دهی برای شهروندان از اولویت های سال ۹۷ است. وی با اشاره به فناوری تلی مدیسن تصریح کرد: این امر از ۱۵ سال گذشته مطرح است اما تاکنون یک مرکز تلی مدیسن به صورت جدی پای کار نیامده است. مشاور وزیر و رئیس دفتر آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت و درمان ادامه داد: همچنین در حال حاضر ۱۵ دانشجو در این رشته فعالیت می کنند اما تاکنون پژوهش خوبی در این زمینه نداشته ایم و از پیاده شدن تله مدیسین در دانشگاه بیرجند استقبال می کنیم. تارا با اشاره به اهمیت آی تی در دانشگاه ها بیان کرد: باید ساختار آی تی در دانشگاه درست شود و در حال حاضر جایگاه آی تی در چهار رکن شامل آمار اطلاعات، دارایی های حاکمیتی، رگولاتوری و مدیریت خدمات خلاصه شده است. وی با تاکید براینکه باید نظام آمار ثبتی نظام مرجع آمار دانشگاه باشد، اظهار کرد: باید اسناد آماری مرجع درست کنیم تا در تاریخ ماندگار شود. مشاور وزیر و رئیس دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: برای اولین بار کمیته فناوری اطلاعات در ستاد تحول سلامت فعال شده است.