• 1398/07/23 - 12:25

رئیس کمیته اجرایی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام: تحت تاثیر استفاده از این فناوری در آموزش دانشگاه علوم پزشکی مجازی قرار گرفتم

پرفسور ضیاءالقیوم در دیدار با اعضا هیات رئیسه دانشگاه با اظهار تمایل همکاری فی مابین تحت تاثیر استفاده دانشگاه از فناوری های مجازی قرار گرفت.

پرفسور ضیاءالقیوم در دیدار با اعضا هیات رئیسه دانشگاه با اظهار تمایل همکاری فی مابین تحت تاثیر استفاده دانشگاه از فناوریهای مجازی قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور دکتر کریم نجفی برزگر دبیر کل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، پروفسور ضیاء القیوم رئیس دانشگاه مجازی علامه اقبال شهر اسلام آباد پاکستان(Allama Iqbal Open University) و رئیس کمیته اجرائی شبکه دانشگاههای جهان اسلام ، پرفسور محمد سلیم مظهر قائم مقام دانشگاه پنجاب شهر لاهور پاکستان (University of Panjab) برگزار شد.

در ابتدا، دکتر سید ناصر استاد ریاست دانشگاه به معرفی اجمالی رسالت و اهداف دانشگاه پرداختند که با استقبال مهمانان از نقش حمایتی و خدماتی دانشگاه ‌همراه بود، سپس تیزر معرفی فعالیتهای دانشگاه که با تحسین پروفسوز ضیاء القیوم همراه بود، پخش شد. در ادامه جناب آقای  دکتر امید سبزواری، معاون امور بین‌الملل دانشگاه ضمن ارائه توضیحاتی در رابطه با فعالیت‌های در حال اجرای دانشگاه به‌طور خلاصه به معرفی ظرفیت‌ و پتانسیل‌های موجود پرداختند. در این جلسه سامانه‌های یادگیری الکترونیکی دانشگاه (نوید) و موکس ملی (آرمان) توسط دکتر آئین محمدی معاون زیر ساخت و خانم دکتر مجتهدزاده معرفی و کاملا بومی بودن برنامه نویسی و امکانات آن مورد توجه میهمانان قرار گرفت.

در ادامه پرفسور ضیاءالقیوم رئیس دانشگاه علامه اقبال با حدود 1 میلیون و پانصدهزار دانشجوی مجازی آمادگی خود را نسبت به راه‌اندازی رشته و دوره‌های مجازی مشترک قابل اجرا در بستر این پلتفرم‌ها اعلام نموده و تحت تاثیر استفاده دانشگاه از فناوریهای مجازی قرار گرفت.

در پایان این نشست میهمانان از زیرساختها و امکانات دانشگاه بازدید و با روند فعالیتهای دانشگاه بیشتر آشنا شدند.