• 1395/10/04 - 11:34

راه اندازی ساختمان جدید دانشگاه

PHOTO_2016-12-25_16-53-44

با تشکیل جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در محل ساختمان جدید دانشگاه واقع در خیابان شهید مطهری عملا این ساختمان به عنوان ساختمان مرکزی دانشگاه مورد بهره برداری قرار گرفت. راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای تحقق برنامه های تحول و نوآوری آموزش پزشکی و برای انجام ماموریت های محوله در بسته مجازی سازی در دستور کار معاونت آموزشی وزارت قرار گرفته است.

همسو با ایجاد زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین اخذ مجوزهای قانونی برای ایجاد ساختار سازمانی از جمله چارت تشکیلاتی و بودجه مستقل برای دانشگاه، اختصاص و تامین محل مستقل برای دانشگاه علوم پزشکی مجازی به منظور استقرار واحدهای اجرائی و ستادی، به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت و با پیگیری های مستمر، ساختمان مستقر در خیابان شهید مطهری وابسته به وزارت متبوع بازسازی و برای بهره برداری اهداف فوق مهیا گردید. فاز اول بازسازی برای استقرار واحدهای مدیریتی و اداری اماده و با تشکیل جلسه هیات رئیسه دانشگاه در روز سه شنبه 95/9/30عملا مورد بهره برداری قرار گرفت. در ادامه روند بازسازی، راه اندازی و تجهیز استودیوی صدابرداری و سرور فارم و اتصال فیبر نوری نیز با شتاب بیشتری پیگیری و در بازه زمانی تعیین شده تکمیل و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

PHOTO_2016-12-25_16-53-50 PHOTO_2016-12-25_16-53-50 2222222 1061