• 1398/09/20 - 06:38

سامانه جامع پایش فعالیت های آموزش مجازی کشور راه اندازی شد

سیستم پایش فعالیت های آموزش مجازی کشور با نام رایابان شامل آمار لحظه ای فعالیت های سامانه نوید تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه­ اندازی شد.

2 (4)

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی با توجه به نیاز به اطلاعات مربوط به عملکرد آموزش مجازی کلیه دانشگاه­ها و دانشکده­های علوم پزشکی کشور، اقدام به طراحی سیستم آنالیز لحظه ­ای سامانه­ های نوید کشور کرده است. در این سیستم که با عنوان فارسی رایابان (Rayaban) و عنوان انگلیسی National observatory system of e-learning activities راه­اندازی شده موارد زیر پیش بینی شده است:

• آمار لحظه­ای تعداد اعضای هیات علمی و دانشجویان موجود و فعال در سامانه ­های نوید، تعداد دروس فراخوانی شده و فعال، تعداد منابع، تکالیف، آزمون ­ها و گروه ­های مباحثه بارگذاری شده در سامانه به تفکیک هر یک از دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور
  • اطلاعات و آدرس سامانه ­های نوید کشور
  • مراکز آموزش مجازی معتبر
  • رشته ­های مجازی دایر در کشور
  • ورود به سامانه­ های موکس کشوری آرمان و سامانه اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی
  • دبیرخانه هر 10 کلان منطقه آمایشی
  • سایر موارد مرتبط با فعالیت های آموزش مجازی در سطح ملی نیز در حال اضافه شدن است.

این سامانه به آدرس http://rayaban.vums.ac.ir  هم اکنون قابل بهره ­برداری است.

2 (4) 2 (3) 1