• 1395/11/02 - 12:44

سومین نشست گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سومین نشست گروه آموزش پزشکی مجازی: دسترسی آسان، سریع و عادلانه مراکز آموزشی، اعضای هیات علمی و دانشجویان به منابع علمی از جمله اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی و بسته مجازی سازی طرح تحول آموزش پزشکی می باشد.

RPRT01

سومین نشست گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در روز یکشنبه 26/1/95 در سالن همایش های ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با هدف ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در مراکز آموزشی و اعضای هیات علمی که مسئولیت اجرا و آموزش دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی را بر عهده دارند تشکیل شد.

آقای دکتر استاد سرپرست دانشگاه در حاشیه این نشست اعلام نمودند: ایجاد ارتباطات آموزشی بین دانشگاه ها با بهره مندی از ظرفیت ها و بستر های مجازی و با هدف ایجاد عدالت آموزشی، از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مجازی می باشد؛ که برای تحقق آن اقدامات قابل قبولی در زمینه توسعه زیرساخت ها، توانمند سازی فرهنگی آموزش مجازی و احیای ظرفیت های دانشگاه های علوم پزشکی کشور به عمل آمده که با تکمیل و نهایی شدن برنامه های در دست اقدام بدون تردید دستاوردهای ملموس تری در حوزه آموزش پزشکی را شاهد خواهیم بود.ایشان تاکید کردند که یکی از قابلیت های حوزه آموزش مجازی امکان دسترسی و استفاده از ظرفیت های علمی، زیرساخت ها ی آموزشی و توان علمی اعضای هیات علمی تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اجرای برنامه های آموزشی است. لذا از اساتید عضو گروه آموزش پزشکی مجازی شرکت کننده در همایش درخواست نمودند که در برنامه های راهبردی و تحقق ماموریت های محوله، دانشگاه را یاری کنند.سپس آقای دکتر احمدی مدیر گروه آموزش پزشکی مجازی پس از ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای اجرای هر چه بهتر رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی، نسبت به اهداف مورد نظر برای اجرای جلسه گروه مواردی را اعلام کردند.همچنین در این نشست، کارگاه عملی کار با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی، توسط خانم دکتر مجتهدزاده برگزار شد. در این کارگاه به سوالات و مشکلات اعضای هیات علمی به صورت عملی و مشروح پاسخ داده شد و قسمت های مختلف یک پنل درسی بارگزاری گردید. در ادامه پس از بحث و بررسی روند اجرائی دوره و ارائه پیشنهادات اعضای جلسه، با توجه به درخواست بعضی از دانشگاه های علوم پزشکی مبنی بر امکان تولید محتوا بر اساس استاندارد های مربوطه در این برنامه و بر اساس الزامات سامانه نماد، و با هدف تسهیل فعالیت استادان، مقرر شد تا دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، شیراز، تبریز، کرمان، مشهد، ایران و شهید بهشتی نسبت به معرفی یک نفر به عنوان کارشناس تولید محتوا اقدام نمایند تا نسبت به انجام آموزش های مقتضی و سایر هماهنگی های مورد نیاز اقدام گردد.

RPRT02 RPRT03 1066