• 1394/09/23 - 06:57
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی را تصویب کرد.

در راستای ماموریت ابلاغی در بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و به استناد رای صادره در دویست و چهل و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور مورخ 14/4/94 با تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور موافقت اصولی به عمل آمد. این مصوبه برای عملیاتی شدن برنامه های معاونت آموزشی در زمینه توسعه آموزش علوم پزشکی مجازی توسط وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شد. حذف فرایند و هزینه های موازی و اضافی در دانشگاه ها از جمله اهداف و ماموریت های مورد انتظار از راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی است. با راه اندازی این دانشگاه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور می توانند از ظرفیت های مناسب سخت افزاری و نرم افزاری آن استفاده نمایند.