لیست اخبار صفحه :45
برگزاری وبینار صداقت آکادمیک و ارزیابی های الکترونیکی توسط قطب تکنولوژی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی

سومین وبینار قطب تکنولوژی آموزشی EDC با موضوع صداقت آکادمیک و ارزیابی های الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی، برگزار می شود.

به روز رسانی سراسری سامانه های نوید کشور انجام شد

کلیه پیشنهادات، ایرادت و درخواست­ های ارتقا در سامانه نوید به طور روزمره توسط سیستم پشتیبانی سامانه جمع ­آوری شده و با اولویت بندی توسط تیم برنامه­ نویسی اعمال می­شود. در تاریخ 1400/1/27 به روز رسانی سراسری سامانه­ های نوید کشور انجام شد.

کسب رتبه سوم در حیطه یادگیری الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

دانشگاه علوم پزشکی مجازی در بیست و دومین همایش کشوری آموزش پزشکی، چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه صاحب فرایند برتر شد.