• 1396/12/13 - 05:46

مرکز آزمون الکترونیک دانشکده پیراپزشکی افتتاح شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از وبدا- مرکز آزمون الکترونیک دانشکده پیراپزشکی با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه روز چهارشنبه 9 اسفند در ساختمان مرکزی دانشکده پیراپزشکی افتتاح شد.

دکتر سهراب پور، ضمن تشکر و قدردانی از دکتر چنگیزی و همکارانشان در دانشکده پیراپزشکی در حاشیه این مراسم گفت: به لطف خدا امروز مرکز آزمون‌های الکترونیک دانشکده پیراپزشکی را افتتاح کردیم ، یکی از سیاست‌های معاون آموزشی دانشگاه توسعه آزمون‌های الکترونیک است که برای این منظور از یک ماه و نیم قبل فراخوانی به تمام دانشکده‌ها ارسال کردیم و قرار شد دانشکده‌هایی که بتوانند فضا و امکانات مناسبی برای مرکز آزمون‌های الکترونیک ایجاد کنند را حمایت کنیم و بتوانیم آن مرکز را افتتاح کنیم. وی افزود: خوشبختانه دانشکده پیراپزشکی در این زمینه پیش‌قدم شد و یک فضای مناسبی را در طبقه منفی یک دانشکده پیراپزشکی با ظرفیت 60 نفر آزمون‌های الکترونیک در بالاترین استاندارد افتتاح شد. معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: این فضا قابلیت برگزاری آزمون‌ها و امتحانات متعدد در کوتاه‌ترین زمان باکم ترین مشکل ازنظر لجستیک را دارد. دکتر سهراب پور با اشاره به اینکه این مرکز، مرکز آزمونی برای دانشگاه است گفت: در خصوص استفاده سایر مراکز دانشگاه از این مرکز، به‌زودی با دانشکده پیراپزشکی تفاهم‌نامه‌ای منعقد خواهیم کرد تا این مرکز در اختیار دانشکده‌های دیگر و سایر واحدهای دانشگاه قرار گیرد. معاون آموزشی دانشگاه اظهار امیدواری کرد: با استفاده از تکنولوژی در برگزاری آزمون‌ها بتوانیم مشکلات و دغدغه‌های برگزاری آزمون از طراحی تا تولید دفترچه، تصحیح، رسیدگی به اعتراضات و تشکیل بانک سؤال را از بین ببریم و به‌سرعت و باکیفیت و دقت بالا بتوانیم با این سیستم‌های تکنولوژیک بهره‌برداری و استفاده کنیم. در ادامه دکتر چنگیزی گفت: خرسندیم که توانستیم در راستای سیاست های دانشگاه در ایجاد یک مرکز آموزش الکترونیک در پردیس مرکزی دانشگاه اقدام کنیم و بتوانیم یک مرکز آزمون الکترونیک را در مدت زمان بسیار کوتاه با استاندارد بسیار بالایی طراحی و راه اندازی کنیم و سعی کردیم از ایمن ترین و راحت ترین ابزار استفاده کنیم و تاافرادی که برای آزمون شرکت می کنند دغدغه در خصوص ایمنی و استفاده از ابزار نداشته نباشند. رئیس دانشکده پیراپزشکی افزود: در حال حاضر امکان سرویس دهی این مرکز به تمام واحدهای دانشگاه وجود دارد و سیاست این مرکز در این است که بتوانیم تمام اقدامات را دانشگاهی کنیم و مرزهای بین دانشکده ها را برداریم و هر امکاناتی که دانشکده دارد در اختیار دانشگاه بگذارد. دکتر چنگیزی گفت: امیدواریم این دانشکده هم بتواند با عقد تفاهم نامه ای از امکانات سایر دانشکده ها استفاده کند تا همه واحدها بتوانیم با هم، هم افزایی داشته باشیم و دانشگاه ها را روبه جلو و با استانداردهای جهانی پیش بریم.