• 1399/04/08 - 10:29

معرفی برگزیدگان مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط

مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط ویژه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه­ ها و دانشکده­های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد.

1-031

مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط ویژه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه­ ها و دانشکده ­های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد.

به دنبال فراخوان دانشگاه علوم پزشکی مجازی در خرداد ماه، این دانشگاه با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری مسابقه کشوری عکس و فیلم ویژه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه ­ها و دانشکده­ های علوم پزشکی کشور با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط کرد.

18 اثر از اعضای هیأت علمی، 14 اثر از کارکنان و 16 اثر از دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی ایران، بقیه الله، بابل، تهران، جندی شاپور اهواز، جهرم، خراسان شمالی، زنجان، شهید بهشتی، قزوین، کرمان، لرستان، مشهد، همدان و دانشگاه آزاد اسلامی به همراه 2 اثر متفرقه، در مهلت مقرر دریافت شد.

از 50 اثر دریافتی، 7 مورد به دلیل عدم رعایت شرایط مسابقه حذف و 43 اثر باقیمانده شامل 33 عکس و 10 فیلم روز یکشنبه 8 تیرماه با حضور 3 داور از دانشگاه علوم پزشکی مجازی و 4 داور از دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی شدند. کلیه داوری­ ها به صورت بی نام (کور) و با استفاده از چک لیست انجام شد.

با نظر هیأت محترم داوران 3 عکس و 3 فیلم به شرح زیر به عنوان آثار برتر انتخاب و معرفی شدند. جوایز نفرات اول تا سوم 10، 7 و 5 میلیون ریال وجه نقد است که تقدیمشان می گردد:

عکس­ های برتر:

رتبه اول: جناب آقای دکتر مجید پیرامون از دانشگاه علوم پزشکی لرستان